HTML

homocriticus

" A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Csupán a körülmények szeszélye. És a barbárság végül mindig győzedelmeskedik." Robert E. Howard

Friss topikok

  • HomoCriticus: bocs, medve úr. :P (2011.02.25. 21:19) Tavasz...
  • HomoCriticus: Bizonyára. (2011.01.06. 16:30) Pedig...
  • mostmarmuszajkommentelnem: :( (2010.01.30. 17:35) Emberállat
  • rerdelyi: There would be psalms sung by a choir I would have a white robe a halo newly acquired I'd be at pe... (2009.12.14. 22:11) Mások élete
  • mostmarmuszajkommentelnem: na errol nekem ez jutott eszembe: hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAd%C3%A1s_evang%C3%A9liuma ugye nem... (2009.11.30. 02:14) regio, religio

2008.09.12. 13:12 HomoCriticus

Kenguru

A minap felröppent egy hír. miszerint egy "férfi" megvert, megrugdosott egy kengurut.

Nem akartam látni a videófelvételt, de tegnap a híradóban leadták. Sajnos nincsenek olyan verbális képességeim, amivel leírhatnám, mit is éreztem. A kis fasz, aki - és ezt a legkomolyabban mondom - halált érdemel, az intelligens haverja röhögése közepette verte a láthatóan az életéért küzdő állatot. Mindezt a világ egyik legfejletteb országában.

A minimum az lenne, vele ugyanezt csinálnám. De őszintén szólva messzebre is mennék: kikötném a főtérre, és pár évig minden nap kínoznám - kegyetlen, változatos, és igen fájdalmas módon. Majd ezek után arra ítélném, h hátralevő életében kenguruszart kelljen lapátolnia.

Nincs remény az emberiségnek. Az összhangot a természettel - mely még az ókori társadalmak életének szerves részét képezte - rég felborítottuk. Az új Xbox és Playstation degeneráció pedig tudatlanságának védőfalával körülbástyázva pusztítja a természetet és a megmaradt emberi értékeket.(Bár szerintem már ez utóbbiból sincs túl sok.)

A megalomán amerikaiak 4-5000 köbcentis SUV-kban ücsörögve a világ kőolajtermelésének majdnem a felét pöfékelik el a reggeli és délutáni dugókban. Majd miután hazaérnek, leülnek a mahagóni kertiszékre, és üveges tekintettel merednek a plazmatévéjükben látható vértócsára, ami lassan, de biztosan csörgedezik egy harmadik világbeli fiatal terrorista fiú szétlőtt fejéből. Kocsonyás agyukban és zsíros testükben pedig az elégedettség, és a birodalmi felsőbbrendűség finoman bizsergető érzése kavarog.

De hogy haza is szóljak: mi sem vagyunk különbek. Tessék nézni az Illatos úton szenvedő állatokat.

Hiszem, hogy az, aki képes arra, hogy egy kutyát zsákba tegyen és kalapáccsal halálra verjen, érett arra, hogy a társadalom kivesse magából. De kurvamesszire ám.

És amíg ezt megírtam, csak kb. 4tonnányi szar áramlott akadálytalanul a Dunába a pesti szakaszon........evvan. GlobalReboot kellene, de dulván.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://homocriticus.blog.hu/api/trackback/id/tr91660208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehér Szemöldök · http://taiwandor.wordpress.com/ 2008.09.13. 06:54:01

Megdöbbentő, amit írtál, én nem hallottam róla, de teljesen egyetértek veled. Akik képesek arra, hogy állatot verjenek, azok ennél sokkal durvább dolgokra is képesek. A nyilvános megaláztatás után, én egy olyan 128000 órányi társadalmi kényszermunkára fognám, hogy megtanulja, nem csak a szörf meg a sör létezik.
Valószínű, amúgy hogy ez a degradált fiatalember, a megfelelő oktatási háttér hiánya miatt és a nyugati Jackass szerű demokrácia "hú de fasza vagyok, azt csinálok amit akarok, enyém a világ" illúziójában élve cselekdte ezt a borzalmat.

HomoCriticus 2008.09.13. 11:37:38

jaja, jackass demokrácia, ez nagyon jóó:) Meggyőződésem, h néhány liberális elemre, amelyet alkalmazni próbálnak, még egyszerűen nem érett az emberiség. A nagyobb bajom az, h ez AUSZTRÁLIÁBAN volt...pedig azé az nem egy szecska hely,sztem..vagy mégis?
süti beállítások módosítása