HTML

homocriticus

" A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Csupán a körülmények szeszélye. És a barbárság végül mindig győzedelmeskedik." Robert E. Howard

Friss topikok

  • HomoCriticus: bocs, medve úr. :P (2011.02.25. 21:19) Tavasz...
  • HomoCriticus: Bizonyára. (2011.01.06. 16:30) Pedig...
  • mostmarmuszajkommentelnem: :( (2010.01.30. 17:35) Emberállat
  • rerdelyi: There would be psalms sung by a choir I would have a white robe a halo newly acquired I'd be at pe... (2009.12.14. 22:11) Mások élete
  • mostmarmuszajkommentelnem: na errol nekem ez jutott eszembe: hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAd%C3%A1s_evang%C3%A9liuma ugye nem... (2009.11.30. 02:14) regio, religio

2009.01.31. 13:57 HomoCriticus

Kicsodahh, Batman?

Tegnap du. elküldtem a kutatási gyakorlathoz kapcsolódó dolgozatomat. Címe: "A politikai preferenciák változásai a generációk között". Érdekes összefüggéseket találtam, mondhatni, megint tanultam valamit.

Este kirúgtunk a hámból. A helyszín a Magyar söröző nevű Ferenc krt-i műintézmény volt, ahol a bájosnak nehezen nevezhető, életörömtől megfosztott, de arroganciával kellően ellátott pincérlány epés megjegyzései dacára kiválóan éreztük magunkat. Volt minden, ami szükséges ahhoz, h egy egyetemista a vizsgaidőszak okozta stresszt és lelki gyötrelmeket feledtetni tudja önmagával, és tudatosítsa mással: sör, jéger, csocsó, és kiváló társaság. Balázzsal megbeszéltük, h "Edward, kiiicsodahh, Batmaaan??", ill. megtudhattuk, hogy jó spártai kérdésre-Hey, what is your profession?- csak 2 adekvát válasz létezik: 1. I'm a potter, ill. 2. I'm a blacksmith...ahu, ahu, ahu....!!!

Lévén az egyik kolleginának ma van a szülinapja, tegnap meg is tartottuk születésnapinak mondható zenás-táncos összejövetel keretében az ünneplést. Áttértünk a Napóleon nevű, inkább a brókertanulók, és idősebb ügyvédbojtárok által látogatott helyre, ahol volt nemulass. Ugyanis, valaki elkezdett énekelni. Nem sokkal később mindenki tudta, h mennyi 100 Ft-nak a fele, vmint a nem magyar drukkereket több ízben távozásra szólítottuk fel (t.i.: "MENEKÜLJETEK, MENEKÜLJETEK!!!). Ezek után, szintén úgy, h a lehető legtöbb vendég tisztában legyen vele, megemlítettük - persze szintén dalban mondtuk el -, h a társadalmi konvenciók gyötrő béklyóit ledobva mi biza nem tartjuk önmagunkat alkoholistának. (Még azt mondják, részeges vagyok...stb)A danolászás okozta endorfinhullámokat ausztrál szörfösöket megszégyenítően meglovagolva, 3 utcával arrébra helyeztük át az ügyeletet: a Szilvupléba. A sznob társaság gondolom hálát adott, h elhúztunk a frászba.

Sok esetben voltam már úgy, h mondtak egy helyet, h menjünk, és mikor odaértünk, tudatosult bennem, hogy én már jártam ott azelőtt... Nem volt ez másképp tegnap sem, hisz egy halk: " én itt már egyszer nagyon berúgtam, bazmeg" informatívnak nevezhető mondat hagyta el a számat, melynek asszony kifejezetten örült..:)

Mint azt már említettem, nem vagyok egy Fred Astire, (asszem igy irják, no gugli powa most), de a minimum alkoholszintet átlépve táncolni (...) kezdtem...Érdesem jót derült, h semmi ritmusérzékem nincs, mikor is elkezdtem tényleg ritmusra táncolni...arra viszont már nem tudtam válaszolni, h ha tudok, akkor az esetek 90%-ban miért NEM ritmusra küldöm....Pár részlet már-még homályos, majd a kollektív emlékezetből ki kell pótolni egyes részeket, arra mondjuk emlékszem, h asszony rálépett egy lány lábára tánci közben, majd az udvariassági szokásoknak megfelelve elnézést kért...erre a lány válasza az volt h elkapta, megpuszilta az arcát, majd 2 centiről az arcába üvöltötte ( a hangfal mellett álltunk), h egy ilyen szép lány soha de SOHA ne kérjen bocsánatot :) Érdekes élmányek, na.

Nem sokkal később hazafelé vettük az irányt, kellemes emlékekkel gazdagodva, jóleső fáradtság járta át sejtjeink, és gyros a gyomrunk.

Este pedig darts. Sűrű a program, na.

1 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://homocriticus.blog.hu/api/trackback/id/tr50914219

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar söröző 2011.02.11. 09:26:27

Helyszín: 1085 Bp., József krt. 75. Látogatás: 2011. január 12. 17:10-19:30 > 3 órára le lehet foglalni a hátsó Kozel sarkot, akkor odébb tolják a csocsóasztalt, ott csapra verhet a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása