HTML

homocriticus

" A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Csupán a körülmények szeszélye. És a barbárság végül mindig győzedelmeskedik." Robert E. Howard

Friss topikok

  • HomoCriticus: bocs, medve úr. :P (2011.02.25. 21:19) Tavasz...
  • HomoCriticus: Bizonyára. (2011.01.06. 16:30) Pedig...
  • mostmarmuszajkommentelnem: :( (2010.01.30. 17:35) Emberállat
  • rerdelyi: There would be psalms sung by a choir I would have a white robe a halo newly acquired I'd be at pe... (2009.12.14. 22:11) Mások élete
  • mostmarmuszajkommentelnem: na errol nekem ez jutott eszembe: hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAd%C3%A1s_evang%C3%A9liuma ugye nem... (2009.11.30. 02:14) regio, religio

2009.09.04. 23:41 HomoCriticus

Morissons twa

Nos igen, ma este a fenti helyen égettük magunkat. Az apropó az volt, h 9ig 500 HUF volt minden koktél. Utoljára Horváto.-ban egy kempingben ittam 'koktélt'... igy gondoltam kipróbálom, milyen az, amikor nem egy a helyi általános iskolás konyhásnéni által félliteres vizespohárban - jég nálkül ofcorz - felszolgált 'koktélt' iszik az ember...

Jó volt. Ittam blue lagoon-t, aminek olyan volt a színe, amit az anyatermészet igen nehezen tudna előállítani...

Aztán ott volt a Miamian és Carribean Ice Tea. Igen, egyszerre 2, mivel nem volt kedvünk kivárni a koktélonkénti 30 percet. Mind2 nagyon ütős volt. Uh egy gyros után haza is jöttem, bármennyire is invitált Köpetke a dzsem nevű kuplerájba. Nem maradt pínzem,na...plusz a tuxedo is otthon maradt, így igen csak kilógtam volna a gőzt kieresztő brókerek közül...Amúgy is, egyik kollegám nagyon jól fogalmazta meg: "Ha te vagy én megyünk oda egy ilyen (jam) helyen egy lányhoz, bunkó gecik vagyunk, akik csak dugni akarnak..de ha a zsebedből kiszűrődő porse-kulcs-csörgés kíséri lépteidet mikor közeledsz, jópasi-herceg vagy...."(mondjuk nem igy mondta, kicsit blogosítottam,ugye.

Szociológusként érdekes minden ilyen alkalom, mikor társadalmunk fiatalságának lüktető vénájára helyezhetem vigyázó ujjam..

Az átlag életkor kb 20-22 volt..Mondom átlag, a szórás pedig nem volt jelentős. Néhány megfáradt puncivadász bróker is betévedt, de a társaság gerincét a gimiből-egyetemekről kiszabadult fiatalok alkották. A lányok feldíszítve,mint vmi elbaszott karácsonyfa, a hímek a lújabb trendnek megfelelően olykor metroszexuális szettben nyomultak jobbról balra. A lányok - tényleg nem tom mér - úgy néztek ránk, mintha anyagyilkosok lennénk, talán Balázs ELTÉ-s pulóvere volt az oka..... Lehet h többségében Pázmányos jogászlányok voltak...(Erről van egy történetem, majd egyszer...)

Tehát fogyott a koktél és a ser, a hangulat jó volt. Nem volt 221434524 decibeles zene. lehetett valamennyit dumálni.

Szal összességében -  ha lesz még - mennék újra.

pisz

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://homocriticus.blog.hu/api/trackback/id/tr411361074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pancho13 2009.09.04. 23:58:04

Eltés pulcsimat bántod te álbróker?
Egyébként Ricsiúr anyaszomorító roundbajszától mentek tönkre a csajok..Meg esetleg Csubakka sziszegős szappanjától.
Mindegy, a lényeg úgyis az h holnap elpusztítsuk a svédeket.
heja-heja Ungern

HomoCriticus 2009.09.05. 00:06:56

jogos a Ricsiúr szájkörnyéki szőrzetéről írott észrevétel. Holnap pedig: "Európa!Euroópa" ill. "Senkik vagytok, egyszerűűűen senkik vagytoook".
Ain't yaaa?

szand 2009.09.06. 19:46:37

Nos, úgy hallottam Köpet kisasszony nem csak a lekvárba hívott, hanem az előtte lévő házipáréra is... ccc szánalomhegyek:)
süti beállítások módosítása